Antena Meniu Search
x

Un candidat la Primăria din Piatra Olt acuză că i-a dispărut propriul vot

Se numeşte Sandu Crăciun şi are 63 de ani. S-a înscris în cursa pentru Primăria oraşului Piatra Olt ca să îşi vadă strada asfaltată. Iar soţia şi copiii l-au susţinut. Omul recunoaşte că nu se aştepta să câştige, dar nici să-i dispară voturile.

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 11:11

Vezi și
  • La secţia unde a votat împreună cu familia, a avut parte de o supriză: nu a obţinut niciun vot. Practic, am putea spune, că nici măcar el nu s-a votat.

Sandu Crăciun, fost candidat în Piatra Olt: Am foarte mulţi votanţi care au jurat cu mâna pe biblie şi aici oamenii sunt religioşi la ţară. Am cel puţin 38 de inşi care au făcut chestia asta. Probabil că au fost extratereştrii.

Omul îi acuză pe contracandidaţi că au fraudat alegerile.

Sandu Crăciun, fost candidat în Piatra Olt: Ori m-au furat, ori omul meu de secţie a fost cumpărat, că există şi această posibiltate că se zvoneşte în urbe că s-au dat şi 500 de lei pentru un vot. De când mi-a povestit reprezentantul meu în secţie cum s-a întâmplat treaba, şi acesta mi-a închis telefonul, nu mai răspunde nimeni.

Supărarea omului nu îi impresionează pe adversarii politici. Ba, mai mult, din tabara câștigătoare, e întrebat dacă nu cumva a regizat întreaga pățanie

Robert Munteanu, secretar executiv: Poate n-o să mai candideze şi s-a gândit să le ţină ca amintire buletinele de vot sau varianta mai serioasă, pur şi simplu o eroare în secţia de vot unde nu s-au numărat bine datorită oboselii comisiei care împlinea 24 de ore de la prezentarea în secţie.

Sandu Crăciun vrea să facă plângere la Parchet ca să afle ce s-a întâmplat cu voturile lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un candidat la Primăria din Piatra Olt acuză că i-a dispărut propriul vot