Antena Meniu Search
x

Capitala, ravasita de furtuni

Capitala a iesit destul de ravasita de sub atentionarea cod portocaliu de furtuna, aflata in vigoare aseara pentru numai o ora

Vezi și

Vijelia a pus copaci la pamant, a spart o conducta de gaze, iar pe soferii surprinsi in trafic i-a transformat, fara voie, in navigatori. Mai multe autobuze n-au putut inainta din cauza unor cabluri de inalta tensiune doborate de vant.

Norii s-au rupt deasupra Bucurestiului, putin dupa ora 17:00. Pe Bulevardul Pache Protopopescu, canalizarile au refulat si mai multe strazi, subsoluri si demisoluri au fost inundate. Pe Calea Floreasca, mai multi copaci au fost culcati la pamant si cateva cabluri de inalta tensiune au fost aruncate pe sosea.Unii soferi de autobuz si cativa taximetristi le-au inlaturat cu maturile, ca sa poata sa-si croiasca drum printre ele.

35 de minute de ploaie puternica au instalat haosul si in mai multe zone din Targoviste. Rafalele puternice de vant au doborat un copac, ale carui crengi au ajuns pe un autoturism parcat. Pompierii s-au chinuit minute bune ca sa scoata masina de sub crengi. Vantul a smuls si doua acoperisuri care au cazut direct pe trotuar. Din fericire, nu era nimeni in zona in acel moment. Probleme au fost si in ceea ce priveste traficul rutier. "Pasajul de la Romlux este deocamdata blocat, asa cum se petrece de obicei. S-a blocat traficul spre Campulung, masinile sunt deviate pe Bulevardul Unirii, apoi pe soseaua Gaiesti, ca sa se iasa pe Bulevardul Eroilor",a declarat Gabriel Boriga, primarul orasului Targoviste.

Meteorologii avertizeaza ca si astazi vor fi innorari temporare si se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice in zona de munte si pe arii restranse in restul teritoriului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Capitala, ravasita de furtuni