Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Captură impresionantă de droguri la Arad! Patru persoane au fost reţinute pentru 30 de zile

Peste 5.000 de pastile de Ecstasy şi 202 grame cannabis, au fost descoperite la Arad.

de Redactia Observator

la 16.02.2018 , 16:01

- Sursă: DIICOT

Peste 5.000 de pastile de Ecstasy şi 202 grame cannabis, au fost descoperite în urma unui flagrant şi a trei percheziţii domiciliare făcute de poliţişti şi procurori DIICOT Arad, iar patru persoane care ar fi format o grupare de traficanţi de droguri pe relaţia Olanda – România au fost arestare preventiv, vineri, pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au reţinut patru suspecţi care ar face parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri de risc şi mare risc care ar fi adus din Olanda Ecstasy şi cannabis pentru a le vinde în România, în special în vestul ţării.

În urma flagrantului, poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat trei percheziţii domiciliare în Timişoara, în locuinţele membrilor grupării, fiind descoperite alte 4.535 comprimate Ecstasy, dar şi 202 grame de cannabis, valoarea drogurilor fiind estimată la peste 260.000 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Cei patru suspecţi au fost prezentaţi, vineri, Tribunalului Arad, iar judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi mare risc.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Captură impresionantă de droguri la Arad! Patru persoane au fost reţinute pentru 30 de zile