Antena Meniu Search
x

Video Captură record de arme la granița României. Pistoalele erau ascunse printre casolete cu mâncare și saltele

Ministrul Lucian Bode anunță o captură record de arme și muniție la granița României. Este vorba de peste 2.000 de pistoale descoperite într-un camion condus de un șofer ucrainean. Armele erau ascunse printre casoletele cu mâncare și saltele.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 15:35

Vezi și

"Structurile MAI au realizat o captură record de arme de foc, arme letale. Vorbim de 2.850 de pistoale noi cu glonț. Astfel, luni seara, polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Isaccea au depistat, ascunse într-un camion condus de un cetățean ucrainean, cele 2.850 de pistoale cu glonț, calibru 4 și 4,5 mm. Bărbatul transporta, conform documentelor, produse de mobilier și diferite produse alimentare din Turcia pentru o societate din Ucraina", a declarat șeful MAI. 

În urma verificărilor, în spatele mărfurilor declarate au fost descoperite ascunse, prin metoda "capac", 143 de cutii ce conțineau 2.850 de pistoale de tip revolver. Armele au fost ridicate și confiscate", a mai explicat ministrul Lucian Bode. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministrul Bode a amintit și de captura istorică de stupefiante, făcută zilele trecute de ofițerii antidrog. Gaura pentru traficanți este de 50 de milioane de euro, iar lovitură este uriașă pentru rețea. 

"Săptămâna trecută am avut o captură record de stupefiante, aproape 1,5 tone de heroină. vorbim despre cea mai mare captură de heroină din istoria României, aceasta fiind și cea de-a doua cea mai mare captură din UE, din ultimii ani", potrivit șefului MAI. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Captură record de arme la granița României. Pistoalele erau ascunse printre casolete cu mâncare și saltele