Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carambol violent în judeţul Vrancea

O femeie şi fiica ei de 7 ani puteau să sfârşească tragic, într-un accident rutier produs pe un drum din judeţul Vrancea. Se aflau într-o autoutilitară împreună cu încă cinci oameni, când remorca unui TIR a cazut peste ei

de Redactia Observator

la 24.09.2014 , 07:54

O femeie şi fiica ei de 7 ani puteau să sfârşească tragic, într-un accident rutier produs pe un drum din judeţul Vrancea.  Se aflau într-o autoutilitară împreună cu încă cinci oameni, când remorca unui TIR a cazut peste ei

Medicii se grăbesc cu targa, însă intervenţia este departe de final. Mai mulţi pompieri taie caroseria autoutilitarei ca să ajungă la femeia de 36 de ani, captivă în interior.

Cu câteva minute în urmă, o fetiţă de sapte ani a fost scoasă dintre portierele strivite. Este fiica femeii, pe care salvatorii încă se chinuie să o elibereze.

Vezi și

La o examinare mai atentă, medicii i-au găsit răni serioase copilei. În stare şi mai gravă a se afla mama ei. Medicii au reuşit să le stabilizeze pe amândouă, pe drumul către spital.

Bărbatul era la volanul autoutilitarei. Transporta şase oameni şi câteva sute de kilograme de struguri. La câţiva zeci de metri în calea lui, un alt şofer se grăbea să intre pe drumul principal, fără să observe că se avântă în calea unui TIR.

Nimeni nu a fost rănit în autoturismul care a fost proiectat la marginea drumului. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Carambol violent în judeţul Vrancea