Antena Meniu Search
x

De la mici şi friptură la tentacule de calamar, midii şi creveţi în sos picant (Video)

Au trecut de la mici şi friptură la tentacule de calamar, midii şi creveţi în sos picant. Un festival culinar mai puţin obişnuit a fost organizat pentru românii care vor să-şi diversifice meniul. La "Caravana racilor", mirosul i-a atras imediat pe gurmanzi.

Vezi și

Au trecut de la mici şi friptură la tentacule de calamar, midii şi creveţi în sos picant. Un festival culinar mai puţin obişnuit a fost organizat pentru românii care vor să-şi diversifice meniul. La "Caravana racilor", mirosul i-a atras imediat pe gurmanzi. Însă, preţurile i-a făcut pe mulţi să se mulţumească doar cu o fotografie a delicateselor.

Ai spune că suntem în bucătăria unui restaurant de lux, unde chefii pregătesc specialitatea casei: tentacule de calamar în sos picant. În schimb, meniul este servit pe stradă. La Brăila, unde, în premieră, a început festivalul racilor şi al mâncării mediteraneene.

Puteţi încerca şi tocăniţa de calamar dar şi creveţii în sos de unt. Reţeta cea mai apreciată este una autoht, puii de baltă.

Mirosul i-a atras imediat pe pofticioşi care au schimbat gustul micilor de 1 mai cu cel al midiilor.

Picante nu au fost doar preparatele, ci şi... preţurile. 70 de lei porţia de homar, 35 de lei creveţii şi 25 de lei, scoicile. Mulţi au ales porţii mici, cât să guste din toate. Alţii s-au mulţumit doar să privească sau să fotografieze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » De la mici şi friptură la tentacule de calamar, midii şi creveţi în sos picant (Video)