Antena Meniu Search
x

Carla's Dreams lansează un NOU HIT! Cum vor suna versurile băieţilor ce au luat cu asalt piaţa muzicală

După un succes fulgerător al ultimilor hituri lansate, băieţii de la Carla's Dreams revin cu un nou single, însoţit de videoclip.

După un succes fulgerător al ultimilor hituri lansate, băieţii de la Carla's Dreams revin cu un nou single, însoţit de videoclip.

Piesa se numeşte "Antiexemplu", nume ce va da, foarte posibil, numele următorului album, pe care moldovenii îl vor lansa pe 13 mai, într-un show la Arenele Romane, cu invitaţi surpriză.

Hitul a fost compus de Carla's Dreama şi produs de Alex Cotoi, cu care trupa a colaborat şi la piesele “Te rog”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea (eroina), “Acele”, “Imperfect”, care s-au bucurat de un succes neaşteptat.

Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat la Chişinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, de altfel cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

"În “Antiexemplu”, ne-am permis cateva licente, chiar si titlul este un cuvant care nu exista, dar semnificatia caruia ne pare intuitiv clara. Acest concept il vom dezvolta si in continuare, in diferite viziuni”, au spus băieţii de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Carla's Dreams lansează un NOU HIT! Cum vor suna versurile băieţilor ce au luat cu asalt piaţa muzicală