Antena Meniu Search
x

Casa unei familii din Reşiţa, magnet pentru accidente rutiere

Casa unei familii din Reşiţa pare să fie un magnet pentru accidente rutiere. De la începutul anului două autovehicule au lovit locuinţa. Dacă săptămâna trecută o autoutilitară a avariat serios un perete, ieri, o maşină de mici dimensiuni s-a izbit în acelaşi loc după ce a lovit un microbuz cu călători.

de Redactia Observator

la 15.01.2020, 11:34

Vezi și

Casa unei familii din Reşiţa pare să fie un magnet pentru accidente rutiere. De la începutul anului două autovehicule au lovit locuinţa. Dacă săptămâna trecută o autoutilitară a avariat serios un perete, ieri, o maşină de mici dimensiuni s-a izbit în acelaşi loc după ce a lovit un microbuz cu călători. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă frustrarea proprietarilor este cu atât mai mare cu cât, după primul accident începuseră să-şi refacă locuinţa, iar acum trebuie să o ia de la capăt.

Familia ghinionistã locuiește într-o casă din Reșița, chiar pe marginea Drumului Naţional 58B. Accidentul de ieri ar fi putut avea urmări mai grave şi asta pentru că o maşină a derapat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei, a pătruns pe contrasens şi a lovit un microbuz plin cu călători. Autoturismul a ricoşat fix în casa familiei în care se aflau în acel moment doar fiica şi mama proprietarului.

Nemulţumirea oamenilor este cu atât mai mare cu cât abia începuseră renovarea după accidentul de săptămâna trecută.

Din fericire, în niciunul dintre accidente nu au fost răniţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Casa unei familii din Reşiţa, magnet pentru accidente rutiere