Antena Meniu Search
x

Cătălin Moroșanu, gest uriaș pentru Sergiu, tatăl din Iași plecat cu calul să își vadă fiul nou născut

Cătălin Moroșanu a făcut un gest uriaș pentru Sergiu, tatăl din Iași plecat cu calul să își vadă fiul nou născut. Tânărul de 22 de ani mai are acasă două fetițe și muncește ca să contruiască o cameră în care să locuiască toți.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.03.2020, 08:40

  • Sergiu are 22 de ani și trăiește cu familia la marginea Iașului.
  • Cătălin Moroșanu l-a vizitat și i-a dus cadouri.

Cătălin Moroșanu a făcut un gest uriaș pentru Sergiu, tatăl din Iași plecat cu calul să își vadă fiul nou născut. Tânărul de 22 de ani mai are acasă două fetițe și muncește ca să contruiască o cameră în care să locuiască toți.

Cătălin Moroșanu și fratele său, Claudiu, l-au vizitat pe Sergiu, tânărul de 22 de ani care a stârnit admirația a mii de oameni, după ce s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitatea din Iași ca să își vadă soția și băiețelul abia născut.

Sergiu Ion Ciobotariu este tânărul de 22 de ani care a impresionat mii de oameni pentru că a făcut orice a putut sp ajungă la soția lui, care abia născuse un băiețel. De loc din Răducăneni, Sergiu trăiește cu familia lui la marginea Iașiului. A aflat miercuri că soția lui a născut, la maternitate, că are băiat, și a vrut să îi vadă și să le ducă de mâncare.

"Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. L-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.", a spus Sergiu, pentru BZI.

Sâmbătă, Cătălin Moroșanu și fratele lui, Claudiu, au vizitat familia lui Sergiu și i-au adus mai multe produse alimentare și alte cadouri. 

"Când am aflat că este de la Iași, am zis că trebuie neapărat să-l cunosc. Sunt mândru de el, puțini ar fi făcut ce a făcut el. Vreau să îl ajutăm să își construiască o casă.", a spus Cătălin Moroșanu. Pentru Sergiu, gestul făcut de Moroșanu a fost mai mult decât emoționant. Tânărul tată i-a mulțumit luptătorului pentru tot. "Nu mă așteptam să vină Cătălin Moroșanu la noi… mulțumesc mult…”, a spus tânărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cătălin Moroșanu, gest uriaș pentru Sergiu, tatăl din Iași plecat cu calul să își vadă fiul nou născut