Antena Meniu Search
x

Decizie de viață și de moarte a unui pompier din Botoșani, aflat în timpul liber: "Să dea Dumnezeu să trăiască! Eu nu am făcut nimic special"

Cătălin, un pompier din Botoșani, a salvat de unul singur o persoană rănită grav după un accident rutier, deși era în timpul liber și urma să meragă să-și ia copiii acasă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.01.2020, 16:07

Decizie de viață și de moarte a unui pompier din Botoșani, aflat în timpul liber
Cătălin a salvat în ultima clipă o femeie în stop cardio-respirator - Observator | Ministerul Afacerilor Interne via Facebook

Cătălin, un pompier din Botoșani, a salvat de unul singur o persoană rănită grav după un accident rutier, deși era în timpul liber și urma să meragă să-și ia copiii acasă.

Intervenția pompierului a fost contracronometru. Dacă nu și-ar fi asumat riscul pe cont propriu și ar fi așteptat sosirea echipajelor de urgență, victima, în stop cardio-respirator, ar fi fost în pericol de moarte.

Intevenția a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerul Afacerilor Interne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un accident teribil a activat planul roşu de intervenţie în Botoşani. O maşină a intrat frontal într-un microbuz, apoi a luat foc. Nouă oameni au ajuns la spital. Printre ei, şi o femeie care fusese luată la ocazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Decizie de viață și de moarte a unui pompier din Botoșani, aflat în timpul liber: "Să dea Dumnezeu să trăiască! Eu nu am făcut nimic special"