Antena Meniu Search
x

Litoralul pentru toți: Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie

Turiștii se vor putea caza la mare cu 45 de lei pe noapte, în luna septembrie, prin intermediul programului "Litoralul pentru toți".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.08.2020, 11:28

Litoralul pentru toți
În luna septembrie începe programul "Litoralul pentru toți" - Profimedia Images
  • Reduceri pentru turiști, în luna septembrie
  • Zeci de hoteluri participă la program

Potrivit unui comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), programul oferă tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon. 49 de hoteluri de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor aproximativ 3.600 de locuri pe noapte, participă la cea de-a 37-a ediție a programului "Litoralul pentru toți".

Locurile vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hoteluri.

Cel mai mic preț la cazare, 45 de lei pe noapte

Reprezentanții FPTR susțin că, chiar dacă în acest an sezonul estival a început mai târziu, iar costurile de operare s-au majorat cu 25%, majoritatea hotelurilor care s-au înscris în program mențin aceleași tarife nemodificate de opt ani. La fel ca anul trecut, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Prețurile încep, potrivit federației, de la 45 de lei/noapte.

"Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor. Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre", a declarat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv FPTR, potrivit Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri sociale » Litoralul pentru toți: Cazare la mare de la 45 de lei pe noapte, în luna septembrie