Antena Meniu Search
x

Ce îşi doresc bărbaţii

Ten impecabil, gene lungi, buze voluminoase, păr lung, sâni mari şi talie de viespe.

Vezi și

Ten impecabil, gene lungi, buze voluminoase, păr lung, sâni mari şi talie de viespe. Aşa arată femeile care ne zâmbesc din reviste sau din reclamele tv. Desigur, domnişoarele sunt apoi photoshopate, pentru a arăta perfect.

Şi aşa devin standarde de frumuseţe pentru femeile care ori au fost nedreptăţite de natură, ori îşi inventează defecte. Ce fac acestea? Ceea ce ştim prea bine: cure drastice de slăbire, urmate de nenumărate intervenţii chirurgicale.

Consideră că doar aşa vor fi pe placul bărbaţilor. Dar oare domnii sunt atraşi de astfel de păpuşi Barbie în mărime naturală? Poate sunt chiar înspăimântaţi de nişte femei perfecte, care arată conform dimensiunilor şi tiparelor impuse. Nu neapărat un bărbat normal şi-ar dori lângă el o astfel de femeie.

Aşa că urmează întrebarea logică: ce îşi doresc, de fapt, bărbaţii? Ajungem, astfel, la o concluzie: imaginea femeii perfecte, promovate în reclame sau publicaţii glossy, este doar o strategie de marketing.

Totuşi, dacă se vor conforma acestor standarde, este posibil să se aleagă cu un partener al cărui coeficient de inteligenţă să fie mai mult decât discutabil, ca să nu mai spunem de fidelitatea sa. Şi asta pentru că bărbaţii adevăraţi apreciază femeile care îşi pun în valoare frumuseţea naturală, se îmbracă decent şi se machiază discret. Restul sunt doar distracţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ce îşi doresc bărbaţii