Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce spun trăsăturile corpului despre tine? Legăturile la care nu te-ai fi gândit vreodată, explicate acum de specialişti

Un grup de cercetători a identificat, în urma unui studiu publicat în revista "Jurnalul Evoluiţiei Biologice" o serie de legături între trăsăturile corpului şi predispoziţia la anumite afecţiuni sau boli, ori, chiar aspecte ale personalităţii.

de Redactia Observator

la 28.02.2017 , 15:54

Un grup de cercetători a identificat, în urma unui studiu, publicat în revista "Jurnalul Evoluiţiei Biologice" o serie de legături între trăsăturile corpului şi predispoziţia la anumite afecţiuni sau boli, ori, chiar aspecte ale personalităţii.

Vom începe cu o serie de trăsături fizice ale bărbaţilor şi ceea ce sugerează acestea despre ei:

  • Maxilarul pronunţat poate însemna o calitate slabă a spermei.
  • Masa musculară bine întreţinută prin exerciţii fizice reduce cu aproximativ 40% riscul de cancer. Pe de altă parte, bărbaţii care acordă foarte mare atenţie definirii corpului în sala de forţă, sunt predispuşi la un nivel de stres mai mare decât cei care nu se dau în vânt după "pătrăţele".
  • Degetutul inelar mai lung decât degetul arătător sugerează faptul că bărbatul respectiv este unul activ sexual şi, de asemenea, trădează lungimea penisului.
  • Numărul de la pantofi, de asemenea, sugerează un aspect care atrage atenţia femeilor - bărbaţii care trăiesc "pe picior mare" au tendinţa de a fi infideli, spre deosebire de cei cu lungimea labei piciorului mai mică, bărbaţi care, potrivit cercetătorilor, sunt mai credincioşi parteneri de viaţă.
Articolul continuă după reclamă

Şi în ceea ce priveşte trăsăturile fizice ale femeilor, cercetării studiului au identificat o serie de aspecte uşor de concluzionat.

  • Bărbia proeminentă la femei arată că acestea sunt foarte active sexual, sugerând totodată şi faptul că tind să le fie infidele partenerilor, iar asta datorită unui nivel ridicat de testosteron în organism.
  • Sânii mari, oricât sex-appeal le aduce femeilor, iată că ridică un semnal de alarmă: acestea sunt mai predispuse la cancerul de sân, decât cele cu un bust mic.
  • Măsura taliei, de asemenea, sugerează predispoziţia la anumite afecţiuni. O talie subţirea indică predipoziţia la diabetul zaharat de tip 2, în timp ce femeile cu şolduri mai mari tind să sufere de boli de stres.
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Ce spun trăsăturile corpului despre tine? Legăturile la care nu te-ai fi gândit vreodată, explicate acum de specialişti