Antena Meniu Search
x

Video Ce trebuie să facă şoferii, dacă vor să îşi schimbe poliţa de asigurări de la City Insurance. Ce spune legea

Trei milioane de şoferi ar putea avea probleme cu RCA ul, având în vedere că asigurătorul lor, cel mai mare de pe piaţă, este în pragul falimentului. Clienţii care sunt la această companie se gândesc acum să cumpere o nouă poliţă RCA de la o altă companie.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 17.09.2021, 16:38

Vezi și

City Insurance, cel mai mare asigurator din România, se apropie cu paşi repezi de faliment. Ar fi trebuit să găsească 150 de milioane de euro pentru a-şi putea continua activitatea. Nu s-a întâmplat asta, aşa că ASF poate pronunţa în orice moment falimentul companiei.

Ce trebuie să facă şoferii, dacă vor să îşi schimbe poliţa de asigurări de la City Insurance

Dacă vă aflaţi în această situaţie, dacă sunteţi client la City Insurance trebuie să ştiţi că vă puteţi face altă poliţă RCA la o altă companie. Faceţi acest lucru, dar după asta  trebuie să denunţaţi vechea poliţă pentru că legea spune clar că nu puteţi avea două poliţe RCA valabile în acelaşi timp.

Dacă nu vreţi să renunţaţi la vechea poliţă, ei bine se poate întâmpla şi asta. În acest caz poliţa rămâne în continuare valabilă chiar dacă City Insurance intră în faliment şi în caz de accident veţi fi mai apoi despăgubit din fondul de garantare. Va dura ceva până vă veţi recupera banii pentru că sunt mai multe serviceuri care nu vor să repare de teamă că nu îşi vor primi banii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ce trebuie să facă şoferii, dacă vor să îşi schimbe poliţa de asigurări de la City Insurance. Ce spune legea