Antena Meniu Search
x

Video Ce vom putea face din 8 martie, după ce starea de alertă va fi ridicată

S-a terminat pandemia. Cel puţin oficial. Guvernul a decis să renunţe la prelungirea stării de alertă, după doi ani. Actuala decizie expiră pe 8 martie, atunci când vom scăpa de multe restricţii care deveniseră deja parte din vieţile noastre. 

de Ioana Matei

la 04.03.2022, 21:39

Vezi și

Pe 16 martie, s-ar fi împlinit doi ani de când România a intrat în stare de urgenţă. Apoi s-a schimbat în stare de alertă care a tot fost prelungită şi care a venit la pachet cu multe restricţii. Ei bine, de 8 Martie, primim un cadou neaşteptat şi starea de alertă nu va mai fi prelungită. Asta înseamnă, potrivit unor surse guvernamentale, că ne vom putea bucura din nou de petreceri sau de ieşiri la restaurante fără limită de oră.

Certificatul verde va fi eliminat, aşa că oricine va putea merge la mall, la cinema sau în vacanţe în ţară, indiferent că este sau nu vaccinat. Vor putea fi organizate şi nunţi, festivaluri sau conferinţe, fără limită de participanţi, şi nu va fi nevoie să purtăm mască atunci când ieşim din casă. Nu este clar, încă, ce se întâmplă cu obligativitatea purtării măştii în interior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ce vom putea face din 8 martie, după ce starea de alertă va fi ridicată