Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cea mai luxoasa capela din Romania

Candelabre suflate in aur, incalzire in pardoseala, marmura. Si-as putea continua dara re rost sa va mai spun? Cred ca probabil v-ati convins deja ca vorbesc despre cea mai luxoasa camera de hotel din Romania. E, dar acum vine partea interesanta. Nimeni nu vrea sa intre aici.

Vezi și

Si, daca totusi intra, nu se poate bucura de luxul care-l inconjoara. Acesta este cel mai mare dezavantaj al ca pelei de cinci stele, in care un aradean a investit peste 200.000 de euro. Evident, nu e pentru oricine. Daca tot nu-ti poti duce averea dupa moarte, macar o lasi la intrare.

Bine ati venit in cea mai luxoasa casa funerara din tara. Luxoasa ca un hotel de cinci stele din Dubai si mai scumpa decat un apartament in Capitala. Doar aici ultimul drum din viata va fi si cel mai spectaculos. In spatele usilor impunatoare din sticla se ascund adevarate comori. Candelabre de cristal, suflate cu aur, marmura scumpa si granit. Daca n-ai sti unde te afli, ai putea chema un picolo sa-ti care bagajele. Va va raspunde insa doar un cioclu.

Practic, defunctul nu se poate bucura de lux. Dar macar rudelor sa le fie bine. Adio ziduri de gheata iarna si pereti de cuptor vara. Proprietarul s-a gandit la toate. Chiar a amenajat un restaurant pentru cei care vin sa-si planga rudele.

Desi probabil banuiti ca pentru un astfel de locar trebui sa va vindeti sufletul, nu e chiar asa. Preturile sunt de criza. Si nu o spunem noi. Ci aradenii care, dupa ce au studiat atent piata din domeniu, au decis ca este cea mai buna varianta.

O noapte de priveghi in aceasta casa funerara costa 100 de lei. Proprietarul cladirii spera insa nu atraga doar rude indurerate, ci si vizitatori curiosi, care vad capela ca pe un obiectiv turistic. Singura diferenta e ca un sejur aici dureaza o vesnicie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Cea mai luxoasa capela din Romania