Antena Meniu Search
x

Video "Cea mai mare fericire este să redai viaţa unui copil". Când cei mici îşi întâlnesc adevăraţii supereroi din viaţa reală

Un subiect frumos despre oameni cu suflet mare care au puterea să rescrie poveşti. Poveşti ale unor copii aflaţi în situaţii limită din cauza unor grave probleme de sănătate.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 13:14

Vezi și

Copii pentru care viaţa atârna până nu demult de un fir de speranţă şi părinţi care astăzi nu îşi găsesc cuvintele să mulţumească Fundaţiei Mereu Aproape şi medicilor din spitale care au făcut echipă în lupta pentru binele micuţilor. Zeci de copii au fost operaţi pe cord şi rezultatele intervenţiilor au avut succes. Chiar acum are loc marea întâlnire între cei mici şi supereroii lor.

Când cei mici îşi întâlnesc adevăraţii supereroi din viaţa reală 

Sandra Stoicescu: Sunt 1000 de copii care se nasc în România cu malformaţii cardiace şi mulţi dintre ei aveau nevoie de operaţie şi nu se putea. Acum se poate pentru că doamna doctor Doris Andronescu a hotărât că Spitalul Sanador trebuie să pună la dispoziţie echipă, salp de operaţie şi totul pro bono. 

Doris Andronescu, doctor: Este un eveniment fericit, nu poate fi nimic mai bine, mai frumos decât să redai viaţa unor copii şi zâmbetul părinţilor. Am fost destul de reticenţi la început, chiar ne-a fost frică pentru că este un gest de o importanţă colosală, presupune multă organizare, echipamente, medici. Visul profesorului Costache l-am însuşit şi a devenit realitate şi după atâtea misiuni pediatrice suntem chiar fericiţi şi sperăm că numărul lor să crească. Cea mai mare fericire este să redai viaţa unui om, dar mai ales unui copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » "Cea mai mare fericire este să redai viaţa unui copil". Când cei mici îşi întâlnesc adevăraţii supereroi din viaţa reală