Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Surprinză pentru membrii Holograf, aseară, în faţa Teatrului Naţional! Dan Bittman și gașca lui s-au trezit în mijlocul unui flash-mob

Solistul Dan Bittman și ceilalți membri ai trupei Holograf au nimerit , joi seară, în mijlocul unui flash-mob. Mai mulţi tineri şi-au adus cu ei chitarele şi au

de Redactia Observator

la 29.09.2017 , 15:16

Solistul Dan Bittman și ceilalți membri ai trupei Holograf au nimerit , joi seară, în mijlocul unui flash-mob. Mai mulţi tineri şi-au adus cu ei chitarele şi au cântat în cor cele mai îndrăgite piese ale trupei Holograf.

"Noi suntem o gaşcă de chitară şi cântăm destul de des prin cămine şi prin campusuri şi acum doar am mutat locaţia şi am avut bucuria să avem aşa invitaţi cum sunt băieţii de la Holograf", a declarat Cristi Dascălu.

"A fost o surpriză extraordinară. Nu m-am aşteptat să îi găsim pe aceşti tineri frumoşi aici în faţa Teatrului Naţional", a spus Dan Bittman.

Vezi și

Artistul a cântat împreună cu ei. A fost doar încălzirea pentru spectacolul care va avea loc în curând, pe scena Teatrul Naţional.

"Nu vreau încă să ies la pensie. Mai am un an. Dar până să ies la pensie, pe 16 octombrie să veniţi cu toţii la un spectacol deosebit unplugged, îl cântăm cu instrumente reci, aici la Teatrul Naţional din Bucureşti. E altceva", mai spune Dan Bittman.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Surprinză pentru membrii Holograf, aseară, în faţa Teatrului Naţional! Dan Bittman și gașca lui s-au trezit în mijlocul unui flash-mob