Antena Meniu Search
x

Tinerii excluşi pe nedrept de la BAC se roagă să nu rateze înscrierile la facultate! Ministerul Educaţiei întârzie să le soluţioneze cazul

Cei doi elevi acuzaţi pe nedrept că au fraudat Bacalaureatul încă aşteaptă un semn de la ministerul Educaţiei Au apărut şi rezultatele finale, iar tinerii se roagă să nu rateze înscrierile la facultate.

Vezi și

Cei doi elevi acuzaţi pe nedrept că au fraudat Bacalaureatul încă aşteaptă un semn de la ministerul Educaţiei Au apărut şi rezultatele finale, iar tinerii se roagă să nu rateze înscrierile la facultate.

În joc e viitorul lor. Iar şefii din Educaţiei nu se grăbesc să rezolve ceea ce pare a fi o greşeală a lor, fără precedent în ultimii ani.

Ana şi Alexandru ar fi trebuit să se pregătească în aceste zile de admiterea la facultate. Însă, abia astăzi au fost ridicate camerele de supraveghere, pe care inspectorii locali le-au vizionat deja.

Şi au spus că cei doi elevi nu au încercat în timpul examenului să fraudeze, deşi lucrările lor la istorie au fost anulate, pe motiv că scrisul era diferit.

Au adus explicaţii: masa avea striaţii, Ana a folosit o ciornă sub foi, iar Alexandru s-a grăbit şi şi-a schimbat stilul de scris. 

A leşinat în faţa panoului, când a văzut că a fost eliminată. Şi de atunci cere explicaţii. 

Alexandru se pregătea să dea la Academia de Poliţie. Viitorul e incert. 

Ministerul nu a anunţat când va veni cu un răspuns pentru ei. 

Peste 1.800 de tineri au promovat Bacalaureatul în urma recorectarii. Sunt peste 94 de mii de absolvenţi admişi. 

Cel mai fericit a fost probabil un elev din Târgu-Jiu care a obţinut, la matematică, în urma contestaţie, peste şapte, deşi, iniţial, nota era sub trei.  

 Încă 29 de absolvenţi de liceu se pot mândri cu media perfectă. Astfel, la nivel naţional, sunt 126  de absolvenţi cu zece pe linie la BAC. Printre ei şi Andra. 

De zece însă nu a fost şi postarea oficială de pe site-ul ministerului educaţiei. Autorităţile au despărţit subiectul de predicat, prin virgulă. 

A doua sesiune a Bacalaureatului va avea loc luna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tinerii excluşi pe nedrept de la BAC se roagă să nu rateze înscrierile la facultate! Ministerul Educaţiei întârzie să le soluţioneze cazul