Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Criminalii celor doi oameni carbonizati, identificati

Politia i-a identificat pe asasinii celor doi oameni gasiti carbonizati in masina, in Mehedinti Victimele ar fi fost batute crunt inainte sa li se dea foc. Este cea mai plauzibila varianta a anchetatorilor

de Redactia Observator

la 29.05.2013 , 22:21

UPDATE 22.00 Suspectii in acest caz sunt trei barbati din Motru. Se pare ca este vorba despre o razbunare. Barbatul carbonizat era distribuitor de etnobotanice

Un barbat a ars in masina mortii. In portbagaj, o fata de nici 20 de ani a avut aceeasi soarta. Ar fi fost iubita lui. Ar fi avut o aventura aprinsa, care s-a sfarsit in flacari. Cu o dubla crima! “I-o fi urmarit cineva si i-o fi omorat pe amandoi”, a spus o ruda a barbatului ucis.

Este cel mai plauzibil scenariu. Surse din ancheta spun ca cei doi aveau capetele zdrobite. Nici urma de fum in plamani. Nu erau in viata, cand masina s-a transformat in cuptor.

Vezi și

O mana criminala ar fi incercat sa-si arda urmele complet si victimele. Nu a reusit. Pe masura ce scenariul dublului asasinat capata proportii, celealte filme ale mortii par tot mai departe. Initial, se credea intr-un accident. Doi iubiti, intr-o partida de dragoste, surprinsi de o defectiune la masina. Fata ar fi incercat sa sparga un geam si ar fi cazut, din interior, in portbagajul in care a fost gasita. Mecanicii stiu ca astfel de defectiuni mai apar. “In mod normal, ar fi putut lua foc de la instalatia electrica a masinii”, a precizat Dorin Popa, seful unui service auto.

La inceput, anchetatorii s-au gandit si ca barbatul ar fi ucis-o si ar fi renuntat la viata, cu un mare foc, dar ipoteza a picat si acum, se cauta un criminal!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Criminalii celor doi oameni carbonizati, identificati