Antena Meniu Search
x

Cei trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident în drum spre casă, au fost înmormântaţi

Au luptat împreună pentru victorie, în faţa suporterilor. Iar astăzi au plecat pentru totdeauna, în aplauzele celor dragi

Vezi și

Au luptat împreună pentru victorie, în faţa suporterilor. Iar astăzi au plecat pentru totdeauna, în aplauzele celor dragi. Cei trei tineri handbalişti care s-au stins, pe şosea, în drum spre casă, au fost înmormântaţi. Pentru destinele sfărâmate în accident, au plâns până şi feţele bisericeşti.

Ultimele aplauze pentru căpitan. Pentru forţa cu care trăgea după el o echipă întreagă. Un adio demn de un campion. El a fost Daniel Manda.

Daniel şi-a înmormântat tatăl acum câţiva ani. A fost prima mare încercare a vieţii lui. Pasiunea pentru handbal l-a ajutat s-o depăşească.

De ziua ei, iubita lui Daniel l-a condus spre mormânt. Înainte să plece în deplasare i-a promis că-i va aduce un braţ de trandafiri.  Şi viaţa lui Daniel s-a frânt atunci. Şi pentru el, au răsunat aplauzele. Avea doar 20 de ani. Urma să se căsătorească. Până şi măicuţele au izbucnit în lacrimi. Daniel iubea şi sportul în viteză. Şi-a dorit mereu o motocicletă. Prietenii i-au adus o cască, pe ultimul drum. Şi Robert era pasionat de motociclete. Îşi împărţea timpul între handbal şi motocross. Şi-a luat medaliile, cu el, în mormânt. Şi a lăsat durerea. Avea doar 19 ani.

Cei trei tineri handbalişti ai CSU Târgovişte şi-au pierdut viaţa pe loc, în accident. Câţiva co-echipieri şi antrenorul echipei sunt în continuare internaţi, în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Cei trei handbalişti de la CSU Târgovişte, morţi într-un accident în drum spre casă, au fost înmormântaţi