Antena Meniu Search
x

Cele două surori care au fost măcelărite de tată, înmormântate în rochii de mireasă

Au suferit de când au venit pe lume. Şi-au purtat una alteia, durerile, iar acum au plecat împreună. Câteva ore după înmormântare, cel care le-a fost tată şi apoi călău, a murit la spital.

Vezi și

 Au suferit de când au venit pe lume. Şi-au purtat una alteia, durerile, iar acum au plecat împreună. Câteva ore după înmormântare, cel care le-a fost tată şi apoi călău, a murit la spital.

Rudele copilelor cred că tragedia putea fi evitată, dacă medicii ar fi spus familiei că bărbatul este bolnav psihic. Mama fetelor l-a scos din spital, pe semnătură, fără să ştie că semnează trei condamnări la moarte.

Trei sicrie şi multe lacrimi. Tot satul le-a plâns.

Femeia strânge la piept fotografiile celor două surori. Le-a botezat pe amândouă şi nu-i vine să creadă că s-au stins, măcelărite şi incendiate de tată. Alături de mama lor.

Daniela şi Cristina sufereau departe de ochii lumii. La şcoală nu vorbeau despre problemele de acasă. La 15 ani, Daniela avea multe vise. Îşi dorea să joace handbal. A participat la olimpiada naţională de handbal alături de colegi. Atunci nu a câştigat o medalie.

Colegii i-au adus acum un dar de suflet. Prima ei medalie. Şi ultima.

Cele două surori au trăit într-un calvar. Terorizate de tatăl lor. Bărbatul îşi pierdea minţile ori de câte ori se îmbăta. Avea halucinaţii. De câteva ori a ajuns la spital. Fratele lui spune că nu a crezut că Aurel este bolnav. Unul periculos.

La ultima internare, Aurel şi-a implorat soţia să-l scoată din spital. Când s-a văzut liber şi-a înjunghiat copilele şi le-a executat mama. Apoi a dat foc la casă. A ajuns cu arsuri grave la spital. Bărbatul a murit în această după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cele două surori care au fost măcelărite de tată, înmormântate în rochii de mireasă