Antena Meniu Search
x

Topul celor mai căutate jucării dorite de copii, sub bradul de Crăciun

 Moş Crăciun a început deja să colinde magazinele cu jucării. Verifică reducerile! Pentru că lista cu dorinţe a copiilor este lungă. Păpuşile cu surprize, cele vorbitoare sau maşinile care se transformă în roboţi, sunt printre cele mai râvnite daruri.

Vezi și

 Moş Crăciun a început deja să colinde magazinele cu jucării. Verifică reducerile! Pentru că lista cu dorinţe a copiilor este lungă. Păpuşile cu surprize, cele vorbitoare sau maşinile care se transformă în roboţi, sunt printre cele mai râvnite daruri. Şi, desigur, pe cât sunt de populare, pe atât sunt de scumpe. O astfel de jucărie poate să coste şi câteva sute de lei.

LOL - numită şi jucăria anului. A fost atât de aşteptată în România, încât nu trec mai mult de patru zile până când stocurile dispar din magazine. Păpuşile cu surprize se află pe lista celor mai râvnite 12 jucării pe care copiii din toată lumea le aşteaptă, în acest an, de Crăciun. 

În universul fericirii, la raionul cu jucării, copiii nu mai au răbdare să aştepte darul de la Moş. Negociază deja cu părinţii. 

Pentru a împlini toate dorinţele, coşul de cumpărături ajunge să valoreze şi 1000 de lei. Copiii visează să aducă acasă jucăriile văzute în reclamele de la televizor. Păpuşile cu suprize LOL costă de la 80 de lei, până la 200 de lei, figurinele transformers costă între 40 şi 70 de lei, iar păpuşa maia de la 80 de lei până la 200 de lei, în funcţie de ediţie.

Moşul e bine organizat şi şi-a calculat bugetul pentru a ajunge la cât mai mulţi români. Cei care încearcă să descopere cum face faţă Moşul în fiecare an au aflat că, pentru acest Crăciun, a alocat 730 de lei pentru fiecare familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Topul celor mai căutate jucării dorite de copii, sub bradul de Crăciun