Antena Meniu Search
x

Cele mai scăzute temperaturi pentru luna iunie din ultimii ani

Sunt cele mai scăzute temperaturi pentru luna iunie, din ultimii ani. De o săptămână, plouă şi e frig, ca-n miez de toamnă.

Vezi și

 Sunt cele mai scăzute temperaturi pentru luna iunie, din ultimii ani. De o săptămână, plouă şi e frig, ca-n miez de toamnă. Temperaturi de toamnă, în plină vară. Asta resimţim de câteva zile. De vină pentru vremea rea este o masă de aer rece venită din nordul Europei. În Estonia a fost atât de frig încât precipitaţiile s-au transformat în ninsoare.

Cine s-a încumetat să iasă azi din casă a avut ca accesoriu de bază umbrela. Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi abundente pentru trei judeţe din sud-estul ţării.

Vestea nu este deloc îmbucurătoare pentru turiştii care şi-au planificat concediile în perioada următoare. La mare a fost vijelie, iar la munte temperaturile s-au apropiat de 0 grade celsius.

Unii dintre ei s-au speriat atât de tare de vremea rea încât şi-au anulat vacanţele. Iar cei pe care ploile i-au prins în staţiuni, s-au distrat cum au putut. Meteorologii au, însă, veşti bune pentru săptămânile următoare. La noi în ţară, în iulie şi august, vremea se va mai încălzi şi vom mai scăpa de ploi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cele mai scăzute temperaturi pentru luna iunie din ultimii ani