Antena Meniu Search
x

Cere ajutorul la mica publicitate! E gestul disperat al unei bătrâne care riscă să rămână pe drumuri

Un anunţ mai puţin obişnuit a apărut la mica publicitate. O bătrână de 70 de ani din Focşani a cerut ajutorul oamenilor, ca să nu rămână pe străzi. E pensionară, singură pe lume şi îngropată în datorii.

Vezi și

 A apelat la acest gest disperat pentru că nu îşi permite să plătească nici măcar întreţinerea. Crede în Dumnezeu şi în bunătatea celor din jur.

O cruce, o rugăciune şi multe lacrimi. Aşa începe Săptămâna Patimilor pentru o bătrână, rămasă singură pe lume. Riscă să ajungă în stradă, imediat după Paşte. A dat anunţ la mica publicitate, ca să ceară ajutor.

Anica, pensionară, cere oricui o poate ajuta bani ca să plătească urgent întreţinerea şi lumina. Ca să nu fie dată afară din casa ei. Nu a plătit nimic pentru cele câteva cuvinte tipărite. Nici nu ar fi avut cu ce.

Într-o garsonieră cu pereţi acoperiţi de icoane ca într-un altar, doamna Anica răsfoieşte chitanţele de la utilităţi. Are o pensie de 280 de lei şi o datorie de zece ori mai mare. Undeva pe o măsuţă, are un covrig, o pâine şi câteva fructe.

Se apropie Paştele şi bătrâna visează să pună ceva pe masă, în Noaptea de Înviere. Femeia încă aşteaptă ca cineva să îi vadă anunţul şi să-i întindă o mână de ajutor. Aşteaptă o minune, în prag de sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Cere ajutorul la mica publicitate! E gestul disperat al unei bătrâne care riscă să rămână pe drumuri