Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie inedită, la Palatul Culturii din Iaşi!

O cerere în căsătorie trebuie să fie un moment memorabil în viaţa fiecărui cuplu! Asta nu înseamnă că trebuie să apelaţi la reţeta clasică.

Vezi și

O cerere în căsătorie trebuie să fie un moment memorabil în viaţa fiecărui cuplu! Asta nu înseamnă că trebuie să apelaţi la reţeta clasică: o cină în doi, trandafiri, şampanie şi - eventual - un violonist prin preajmă. Aţi putea proceda ca un tânăr din Iaşi, care a avut o idee atât de neobişnuită, încât viitoarea lui soţie a amuţit.

Ei sunt Alexandru şi Sabina. Iar după un an şi cinci luni de relaţie, mai au puţin şi vor deveni doamnul şi doamna Rusu. 

Alexandru Rusu, viitor mire: "Eu aveam inima cât un purice, nu mai puteam să respir, nu mai puteam să mănânc în ziua respectivă nimic. Am plecat de acasă şi am mers să căutăm papuci."

Nu ştim dacă, în final, au mai cumpărat sau nu papuci. Un lucru este cert. Când au ajuns în faţa Palatului Culturii din Iaşi s-au întâlnit "din întâmplare" cu nişte prieteni, dar şi cu părinţii. Iar după ce s-a lăsat întunericul, a apărut şi Marea Întrebare. 

Alexandru Rusu, viitor mire: "Eu i-am spus ei - în principal e vina ta pentru că tu m-ai făcut să te iubesc atât de mult încât să scriu pe Palatul Culturii că vreau să fii soţia mea. 

Sabina, viitoare mireasă: "Mă aşteptam şi nu prea. M-am aşteptat pentru că prea s-au legat unele lucruri. Au fost prea multe coincidenţe în aceeaşi zi dar totuşi mă liniştise el cumva. M-a temperat."

Relaţia lor a început pe când erau colegi la muncă, la un restaurant din oraş. 

Tinerii au stabilit deja că vor face cununia civilă în primăvara anului viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cerere în căsătorie inedită, la Palatul Culturii din Iaşi!