Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ROMÂNI, prinşi cu minciuna în ANGLIA! Mai mulţi conaţionali se dau drept CERŞETORI şi îşi umplu buzunarele din mila trecătorilor!

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că unii români şi-au făcut o obişnuinţă din a face o imagine de toată ruşinea peste hotare, în special în Marea Britanie. 

de Redactia Observator

la 20.02.2017 , 11:46

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că unii români şi-au făcut o obişnuinţă din a face o imagine de toată ruşinea peste hotare, în special în Marea Britanie. 

DailyMail scrie un articol în care prezintă o întâmplare ce surprinde câţiva conaţionali ca protagonişti, într-o scenă ce nu ar face cinste nimănui.

Mai mulţi români, ies la cerşit pe străzile Cambridge-ului, pozând în oameni ai străzii şi implorând mila trecătorilor.

Articolul continuă după reclamă

Imaginea e una demnă de toată mila oamenilor de rând, însă ceea ce nu ştiu aceştia, e faptul că mărunţişul lor ajunge de fapt în buzunarele unor escroci, care fac din cerşetorie o adevărată afacere. 

Câţiva localnici i-au filmat pe "cerşetorii" români, conducând o maşină cu număr de România, până la o parcare din apropierea locului în care şi-au intrat în rol, unde au plătit pentru opt ore de şedere, timp în care aveau să-şi umple bine buzunarele. 

Urmărindu-i, e lesne de înţeles că escrocii au un plan bine pus la punct.

Parchează maşina la o distanţă considerabilă de locul ţintă şi pornesc în zone diferite unde vor implora mila trecătorilor.

Unul dintre ei se sprijină într-o cârjă, prefăcându-se că suferă de un handicap ce-l împiedică să poată merge normal.

Profită de sensibilitatea oamenilor în faţa cazurilor de acest gen. Cine nu ar ajuta un om al străzii, extrem de sărac şi bolnav pe deasupra?

Odată confruntaţi, cerşetorii neagă vehement suspiciunile, ba mai mult, susţin că nu vorbesc limba engleză.

Mai mulţi martori susţin că i-au văzut zile la rând parcând maşina în acelaşi loc, semn că zona aleasă e una profitabilă.

Alţii susţin că ţinta lor sunt studenţii, aceştia fiind cei ce le oferă în general ceva mai mult decât mărunţişul din buzunar.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » ROMÂNI, prinşi cu minciuna în ANGLIA! Mai mulţi conaţionali se dau drept CERŞETORI şi îşi umplu buzunarele din mila trecătorilor!