Antena Meniu Search
x

Video Chef Alexandru Sautner a dezvăluit secretul său pentru un drob de miel perfect

În bucătăria lui chef Alexandru Sautner a fost forfotă mare. Juratul de la Chefi la Cuţite a pregătit un drob de miel de te lingi pe degete. A avut un ajutor de nădejde, pe fetiţa sa Emma. Cei doi au vopsit şi ouă - cele mai multe cu galben, culoarea echipei pe care o conduce în emisiune. Ediţia de ieri, pe care a şi câştigat-o, a fost lider de audienţă.    

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 22:30

Vezi și

Chef Alexandru Sautner: Facem un drob de miel. Şi vreau să fac drobul de miel după reţeta mamei. Recunosc că am mai sunat-o şi mi-a mai dat câteva mici detalii. Aici avem organele, le tăiem. Le vom băga la fiert. 

Secretul celui mai bun drob de miel

Urmează verdeţurile. 

Chef Alexandru Sautner: Eu, crescut mai la ţară, este unul din preparatele mele pe care le aştept cu mare nerăbdare, în fiecare an de Paşte. Eu n-aş schimba copilăria mea. Eu am fost un copil fericit. Sărbătorile pascale..ştiţi de ce aşteptam cel mai mult? Pe lângă faptul că mâncam foarte bine, pe vremea mea trebuia să ne înnoim de Paşte. Trebuia să ne cumpărăm ceva nou. Şi asta era bucuria mea cea mai mare. 

Pe acelaşi subiect

Chef Sautner are şi un ajutor de nădejde - fetiţa lui, Emma. 

Chef Sautner: Aici facem drobul. Şi să ştii că ăsta îmi plăcea mie cel mai mult când eram mic. Îl tăiem aşa finuţ, da? Trebuie să facem o poză să-i trimitem lui maia Nuţi şi lui buni Geta. Să vadă că şi tu ştii să găteşti. Ştii ce trebuie să facem...să vopsim ouăle. Şi sunt foarte curios ce culoare o să faci tu ouăle. 

Preparatul este finalizat tot în familie. Iar cât drobul se coace, familia Sautner vopseşte ouăle. Ouăle sunt gata. Iar drobul s-a copt şi a fost scos din cuptor. 

Echipa galbenă a lui chef Sautner a obţinut aseară prima victorie din acest sezon. Chefi la cuţite, show-ul culinar numărul 1 din România, revine luni, în a doua zi de Paşte, de la 20.30. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Chef Alexandru Sautner a dezvăluit secretul său pentru un drob de miel perfect