Antena Meniu Search
x

Chef Florin Dumitrescu a trecut de la gătit la muzică

Chefi la Cuțite reîncepe pe 7 septembrie, la Antena 1.Va fi difuzată de trei ori pe săptămână, luni, marţi şi miercuri şi ne va ţine ţintuiţi în fotolii şi canapele.

de Redactia Observator

la 04.09.2020, 14:35

Vezi și
  • Chef Florin Dumitrescu a înregistrat deja o piesă.
  • Emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămână.

De luni, chefii sunt din nou... la cuţite. Emisiunea prezentată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu reîncepe pe 7 septembrie, la Antena 1. Va fi difuzată de trei ori pe săptămână, luni, marţi şi miercuri şi ne va ţine ţintuiţi în fotolii şi canapele. Ca de obicei.

Până să vedem ce mai fac chefii în concurs, noi am mai aflat ceva... la care nu ne aşteptam deloc. despre chef Florin Dumitrescu

Pe lângă pasiunea pentru gătit, unul dintre cei mai iubiţi bucătari mai poartă o... iubire în suflet. Pentru muzică. Chef Florin Dumitrescu a înregistrat deja o piesă.

Florin Dumitrescu, chef: În perioada asta de filmari cat am stat izolat de fete ascultam muzica facusem o obsesie, o pasiune pentru Praf de stele- Vita de Vie, piese pe care o ascultam pe repeat, iar la un moment dat in dus incepusem sa ii schimb versurile. Am ajuns la filmari, le-am povestit colegilor, le-am spus. Au zis ca suna bine, n-ai vrea sa inregistrezi? Ba da, as vrea. Vlad Rosca a spus hai ca iti fac un videoclip si am ajuns aici. Nu vreau sa fac cariera in muzica pentru ca n-as avea timp, dar muzica e una dintre pasiunile mele, iar cand am ocazia cant. La filmari a fost pe distractie clar, ca de fiecare data la Chefi la Cutite. Am fost pe distractie, destul de concentrati la ce avem de facut si incredere ca echipa de productie a luat toate masurile de siguranta de care era nevoie ca noi sa putem sa filmam linistiti acest proiect. Din prima zi de auditii s-a inceput cu concurentii care montau cu masca, viziera. Noi, Gina, chefii aveam locul nostru unde echipa nu venea. Ciudatenia mare a fost ca nu puteam sa dam noroc cu concurentii care veneau. Erau oameni care au trecut prin multe ca sa ajunga la filmari. Sunt povesti ale concurentilor care au plecat de acasa cu o luna inainte de ziua de filmare ca sa-si poata petrece perioada de carantinare, de izolare fortata si dupa aceea sa vina la noi. Unii au stat prin aeroport pentru ca au prins inchiderea granitelor. Vara asta n am fost pe nicaieri din pacate. Trebuia sa plecam la Paris, la Londra, la Atena si la Roma. Multe vacante anulate. Stim cu totii de ce. Pot sa zic ca ne-am bucurat de casa mai ales ca noi n-avem timp si a fost asa o perioada foarte misto pe care am petrecut-o acasa toti 4. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Chef Florin Dumitrescu a trecut de la gătit la muzică