Antena Meniu Search
x

Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, a demisionat

Chestorul general de poliție Ioan Buda, cel care ocupa funcția de inspector general al Poliției de Frontieră, a demisionat invocând motive personale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2020, 16:32

Ioan Buda
Chestorul Ioan Buda - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Chestorul a demisionat "din motive personale"
  • Ioan Buda coordona Poliția de Frontieră din iulie 2019

Anunțul demisiei a fost făcut printr-un comunicat. Chestorul coordona activitatea Poliției de Frontieră din luna iulie a a anului trecut. Anterior, Ioan Buda fusese inspector general al Poliției Române.

Comunicat Poliția Română - În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. 

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor  instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale  polițiștilor.  

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, a demisionat