Antena Meniu Search
x

Cine e profesoara înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti. Tânăra este soția unui judecător

Profesoara înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti este Andreea Alexe, în vârstă de 43 de ani, soția unui judecător de la Judecătoria Ploiești.

Profesoara înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti este Andreea Alexe, în vârstă de 43 de ani, soția unui judecător de la Judecătoria Ploiești.

Profesoara de matematică Andreea Alexa a fost înjunghiată în abdomen cu un cuţit de bucătărie, chiar în faţa cancelariei, după ce un fost elev, Nițescu Mihai Alexandru, de 22 de ani, s-a strecurat în liceu.

O profesoara de matematica a fost injunghiata la Liceul Spiru Haret din Ploiesti

Potrivit observatorulph.ro, care citează martori oculari, după ce a reușit să se strecoare pe lângă paznic, tânărul de 22 de ani s-a dus la cancelarie, s-a plâns că nu există elev de serviciu disponibil și a rugat o altă profesoară sa o cheme pe Andreea Alexe.

Pe acelaşi subiect

În momentul în care aceasta a ajuns să vadă despre ce este vorba, agresorul a înjunghiat-o.

Cine este agresorul profesoarei

Mihai Alexandru Nițescu este un fost elev al şcolii, exmatriculat în 2016, după un conflict cu un coleg. Pe atunci, Nițescu era în clasa a XII-a, și și-ar fi ameninţat cu cuţitul un coleg.

În momentul atacului asupra profesoarei de matematică, tânărul se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au găsit un adevărat arsenal asupra sa după ce l-au prins. 

Astfel, la controlul corporal și al bagajelor au fost găsite: un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie.

Agresorul fost reţinut şi audiat de Poliţie. Însă, potrivit unor surse, nu ar fi declarat nimic la audieri.

El va fi reținut în această seară și prezentat miercuri Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cine e profesoara înjunghiată în Liceul "Spiru Haret" din Ploieşti. Tânăra este soția unui judecător