Antena Meniu Search
x

Spectacol-experiment: Piesa "UFO", o premieră naţională, a fost pusă în scenă la TNB cu ajutorul proiecţiilor virtuale

Cine spune că teatrul şi tehnologia nu merg împreună, se înşală. O demonstrează piesa "UFO", pusă în scenă la TNB cu ajutorul proiecţiilor virtuale.

Vezi și

Cine spune că teatrul şi tehnologia nu merg împreună, se înşală amarnic. O demonstrează piesa "UFO", o premieră naţională, pusă în scenă la Teatrul Naţional Bucureşti cu ajutorul proiecţiilor virtuale. Un spectacol-experiment, în care actorii apar pe scenă pe rând şi îşi povestesc experienţele de viaţă.

Un singur spectacol care îmbină teatrul şi filmul într-un mod inedit. Piesa UFO, regizată de Bobi Pricop, spune poveștile unor oameni care au avut contact cu civilizații extraterestre.

"Fiecare din orice categorie socială, fiecare om indiferent de vârstă, pleacă cu o parte a poveştii. Unii sunt interesaţi de partea tehnologică, alţii cu povestea, alţii cu un gând de spiritualitate, despre meditaţie, despre ce înseamnă revelaţie pentru ei", spune Ada Galeș.

Şapte personaje, într-un show unic care creează o legătură perfectă între talent şi tehnologie.

"Rolul meu este al unei americance casnice, are 3 copii şi partea asemănătoare cu celelalte cinci personaje este că are la un moment dat o revelaţie asupra propriei existenţe şi această revelaţie cumva îi va modifica parcursul. Cumva decorul obişnuit de teatru e înlocuit de imagini 3D şi ai câteodată senzaţia că eşti chiar la film şi că vezi personajele tridimensionale", a declarat Medeea Marinescu.

Ada Galeș, Istvan Teglaș, Ciprian Nicula, Mihai Călin, Raluca Aprodu, Medeea Marinescu şi Ion Caramitru au reuşit să capteze atenţia a sute de spectatori.

Dacă v-am făcut curioşi, piesa UFO se mai poate vedea la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 4 şi 5 octombrie, de la ora 20.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Spectacol-experiment: Piesa "UFO", o premieră naţională, a fost pusă în scenă la TNB cu ajutorul proiecţiilor virtuale