Antena Meniu Search
x

Cioaca fata-n fata cu amantul Elodiei

Pentru prima data de la disparitia Elodiei, Cristian Cioaca si amantul sotiei lui, avocata Ghinescu, au stat azi fata-n fata. Cei doi s-au privit in ochi, dar n-au avut ce sa-si spuna

Vezi și

17 martori au fost chemati azi sa depuna marturie in fata judecatorilor. Printre ei, si amantul Elodiei, SPP-istul Ilie Cristian. Barbatul a raspuns la toate intrebarile. A recunoscut chiar ca a lovit-o pe avocata, in vacanta din Dubai. "In urma unor neintelegeri, i-am tras o palma, dar ne-am impacat repede. A fost un eveniment trecator. Elodia a facut doua avorturi, unul cu mult inainte de a pleca in Dubai si unul dupa", a declarat Ilie Cristian.

Un alt martor cheie in acest dosar este si colegul politistului, cel care l-a ajutat pe Cioaca sa sparga mailul Elodiei. Barbatul a intrat in apartament la o zi dupa disparitia avocatei, dar nu i s-a parut ca peretii fusesera zugraviti recent. Intrebat daca l-a vazut vreodata pe Cioaca plangand, acesta a spus ca nu.

La scurt timp, procesul in care Cioaca e acuzat de uciderea Elodiei s-a transformat in circ. Cele doua avocate au inceput sa tipe una la alta iar judecatorul la amandoua, sa le faca sa taca.

Lovitura de teatru a dat-o insa tot politistul. Cioaca le-a spus magistratilor ca, la o luna de la disparitia sotiei sale, amanta lui a primit un telefon de la o persoana a carei voce semana cu a Elodiei. Aceasta ar fi intrebat-o daca ii plac barbatii insurati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cioaca fata-n fata cu amantul Elodiei