Antena Meniu Search
x

Ciobani inselati la cantar. Suspectii au fost prinsi si sunt cercetati in libertate

Cantariti bine orice oferta inainte sa profitati de ea. Cativa ciobani din Buzau nu au facut asta si au fost pacaliti. Doi constanteni, unchi si nepot, i-au inselat cu peste 10.000 de lei. I-au convins sa cantareasca mieii de vanzare cu cantarul lor. Unul masluit

Vezi și

La cantarul hotilor mielul era mai slab. Avea doar 12 kilograme. Iar metoda era una simpla si cunoscuta de multi ani: furtul la cantar sau "ocaua mica". Dar escrocii au imbunatatit-o. Au dotat cantarul cu o telecomanda. O simpla apasare de buton si greutatea scadea simtitor. Ce-i drept si ciobanii aveau cantar. Dar hotii reuseau sa-i convinga ca al lor e mai bun.

Cand si-au dat seama ca au fost pacaliti, ciobanii au sesizat politia. Si i-au avertizat si pe ceilalti sateni ce li se poate intampla. “Politistii au realizat prinderea in flagrant a suspectilor si au ridicat in vederea urmarii cercetarilor, atat cantarul cat si telecomanda”, a declarat comisarul-sef Florina Crucianu, purtatorul de cuvant al IPJ Buzau.

Pagubitii si-au recuperat toti banii. Iar cei doi suspecti s-au ales cu dosar penal, pentru inselaciune la masuratoare. Sunt cercetati in stare de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ciobani inselati la cantar. Suspectii au fost prinsi si sunt cercetati in libertate