Antena Meniu Search
x

Ciobanii tin cu dintii de pretul carnii de miel

Miei avem dar ce facem cu ei? Asta se intreaba, cel putin deocamdata, ciobanii. Desi nu au raspuns, nu scad pretul. Cer aproximativ 15 lei pe kilogram de miel viu, si 25 de lei pentru cel gata taiat. Cumparatorii nu cedeaza, asa ca de patimit, patimesc toti.

Vezi și

Comerciantii nu s-au asteptat ca vanzarile sa nu mearga chiar deloc. Ei au venit pregatiti. Fiecare si-a adus cam zece miei. Deocamdata, sunt dezamagiti. Mizeaza totusi, pe faptul ca romanii isi doresc carnea proaspata si de aceea, inca nu s-au inghesuit.

La Targu Jiu, in locul unde va fi targul de miei, se fac ultimele pregatiri, desi de astazi ciobanii ar fi trebuit sa scoata la vanzare mieii. Se pare ca acestie intarzie sa apara. Abia spre jumatatea saptamanii vor adduce mieii la vanzare.

In schimb, la hala de carne a fost forfota si printre comercianti, dar si printre client, veniti mai mult ca sa testeze piata.

Comerciantii au si promotii de sezon la carnea de miel: 20 de lei kilogramul, adica o reducere de cinci lei. Dar chiar si asa, oamenii nu se inghesuie sa cumpere.

La Targu Mures, carea de miel se vinde si cu 12 lei kilogramul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ciobanii tin cu dintii de pretul carnii de miel