Antena Meniu Search
x

Circulația trenurilor, adaptată la condițiile de iarnă

Circulația trenurilor este adaptată în continuare la condițiile de iarnă, iar până marți la ora 14,00 niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunțat reducerea numărului de curse

Circulația trenurilor este adaptată în continuare la condițiile de iarnă, iar până marți la ora 14,00 niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunțat reducerea numărului de curse, informează Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA.

În cursul zilei de marți în grafic sunt programate să circule peste 1.600 de trenuri de călători și de marfă pe rețeaua națională.

Pentru informarea în timp real a călătorilor despre graficul de circulație al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcțional programul IRIS care oferă date despre poziția exactă a unui tren aflat în circulație.

De asemenea, pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren pe site-ul companiei CFR SA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Circulația trenurilor, adaptată la condițiile de iarnă