Antena Meniu Search
x

Circulaţia va fi paralizată astăzi în Capitală. Şapte mii de transportatori rutieri se pregătesc să ocupe Bucureștiul

Transportatorii rutieri se adună în această dimineaţă în faţa Guvernului, să protesteze în legătură cu tariful uriaş pe care îl plătesc pentru RCA. Pentru societăţile care au activităţi de transport de persoane sau mărfuri, preţul asigurărilor obligatorii a ajuns la peste 300 la sută, în ultima jumătate de an. În această categorie sunt incluşi şi taximetriştii.

Vezi și

 Circulaţia va fi paralizată astăzi în capitală. Transportatorii rutieri se adună în această dimineaţă în faţa Guvernului, să protesteze în legătură cu tariful uriaş pe care îl plătesc pentru RCA. Pentru societăţile care au activităţi de transport de persoane sau mărfuri, preţul asigurărilor obligatorii a ajuns la peste 300 la sută, în ultima jumătate de an.

În această categorie sunt incluşi şi taximetriştii. O altă nemulţumire pe care transportatorii vor să o rezolve prin mitingul din Piaţa Victoriei este legată de plata drepturilor de autor. Societăţile sunt obligate să plătească aceste drepturi, pentru muzica folosită în mijloacele de transport.

Mitingul începe la ora 9.30 şi se va termina la ora 15.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Circulaţia va fi paralizată astăzi în Capitală. Şapte mii de transportatori rutieri se pregătesc să ocupe Bucureștiul