Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie, la Hunedoara. Nu avea declarație și i-a fost frică de amendă

Un tânăr din Hunedoara a murit în timp ce fugea de un echipaj al Poliţiei, de teamă că va fi amendat pentru că nu avea la el declarație pe proprie răspundere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2020, 08:40

Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie, la Hunedoara
Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie, la Hunedoara - Facebook/Poliția Romana
  • Tinerii au fugit când au văzut un echipaj de Poliție care se apropia.
  • Potrivit martorilor, tânărul care a murit consumase trei energizante înainte de tragedie.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă noaptea, pe o stradă din municipiul Hunedoara. 

Potrivit adevarul.ro, doi tineri care se aflau pe o stradă din zona centrală a municipiului Hunedoara au luat-o la fugă, la vederea unui echipaj de Poliţie sosit în zonă.  Tinerii, care se temeau că vor fi amendaţi pentru că nu aveau declaraţiile pe proprie răspundere, au alergat printre blocuri, însă unuia dintre ei, în vârstă de 21 de ani, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ, chiar în apropierea blocului în care locuia. A făcut infarct şi a murit, la scurt timp. 

Potrivit poliţiştilor, celălalt tânăr, în vârstă de 15 ani, a declarat că prietenul său era consumator frecvent de băuturi energizante carbogazoase, iar în orele dinainte de tragedie consumase trei doze de  băuturi. 

Medicii legiști au constatat că tânărul a avut o moarte neviolentă, care s-a produs prin edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a murit în timp ce fugea de Poliţie, la Hunedoara. Nu avea declarație și i-a fost frică de amendă