Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coada de 20 de kilometri la Vama Nadlac: peste 1.000 de TIR-uri asteapta sa iasa din tara

Pastele catolic, un cosmar pentru soferii de TIR din Romania! Cei care trebuie sa treaca granita pe la Nadlac au de asteptat pana la 15 ore. Asa ca, peste 1.000 de TIR-uri asteapta, acum, sa iasa din tara.

de Redactia Observator

la 02.04.2013 , 16:43

Claxonul a ramas singura cale prin care soferii de TIR au reusit sa atraga atentia asupra lor. Si nu vorbim despre zeci de masini sau sute. Ci de peste 1.000 deTIR-uri care asteapta insirate pe aproape 20 de kilometri. La fel se numara si minutele.

Soferii parcurg in trei, patru ore un singur kilometru. Si un melc, daca s-ar stradui putin ar ajunge mai repede pana in tara vecina. Cum pe Drumul National 7 nu exista banda de asteptare, TIR-urile au ocupat sensul de iesire din tara.

Oamenii s-au inarmat cu rabdare si bunavointa dar totusi. Soferii spun ca-n fiecare saptamana situatia este aceeasi. Doar motivele se schimba. “Si saptamana trecuta cand au fost zapezile, tot asa, acum tot asa”, a spus un sofer.

Vezi și

“Politistii de frontiera au luat masura fluidizarii traficului prin cresterea personalului in zonele de verificare a automarfarelor”, a explicat comisarul sef Daniel Iancu, de la Politia de Frontiera Arad.

Traficul prin vama Nadalac este si acum de cosmar. Soferii spera ca macar de maine acesta sa revina la normal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Coada de 20 de kilometri la Vama Nadlac: peste 1.000 de TIR-uri asteapta sa iasa din tara