Antena Meniu Search
x

Coadă de ambulanţe cu pacienţi COVID-19 în curtea Institutului Matei Balș din București. ”Mai aveți îndoieli?”

Coadă de ambulanțe în curtea Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, din București, spital din prima linie COVID-19, unde sâmbătă au fost aduși mai mulți pacienți infectați cu noul coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.07.2020, 07:18

Coadă de ambulanţe cu pacienţi COVID-19 în curtea Institutului Matei Balș din București. ”Mai aveți îndoieli?”
Coadă de ambulanţe cu pacienţi COVID-19 în curtea Institutului Matei Balș din București. ”Mai aveți îndoieli?” - Facebook/Maria Nițescu
  • Fotografia a fost postată pe Facebook de medicul Maria Nițescu.
  • Până acum, în România au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Fotografia, care dă fiori inclusiv celor mai sceptici în privința îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, a fost postată pe Facebook de medicul Maria Nițescu.

Doctoriţa a afirmat că se simte îngrijorată și a postat următorul mesaj: ”Mai aveţi îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, spital COVID de faza 1”.

Până acum, în România au fost confirmate 36.691 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.865 au fost externate, dintre care 22.488 de pacienți vindecați și 2.377 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 2.009 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Coadă de ambulanţe cu pacienţi COVID-19 în curtea Institutului Matei Balș din București. ”Mai aveți îndoieli?”