Antena Meniu Search
x

Cod roşu de inundaţii: Doi morţi, localităţi sub ape, sute de sinistraţi

În Argeş şi Prahova, sunt drumuri blocate, case şi maşini luate de ape. Doi bărbaţi au murit. Unul, după ce viitura l-a luat din căruţă, pe uliţa unui sat din Argeş.

Vezi și

 În Argeş şi Prahova, sunt drumuri blocate, case şi maşini luate de ape. Doi bărbaţi au murit. Unul, după ce viitura l-a luat din căruţă, pe uliţa unui sat din Argeş. La un pas de moarte a fost şi o gravidă după ce ambulanţa care o ducea la spital s-a răsturnat pe drumul rupt de ploaie.

Oamenii fac haz de necaz. Azi-noapte, o viitură de câţiva metri a rupt malurile şi-a înghiţit tot ce a găsit în cale. După 24 de ore de ploi torenţiale, râul Proviţa a ieşit din cursul lui şi a tăiat drum prin curţile şi casele oamenilor.

Trei familii s-au trezit izolate în casele pline de apă după ce podeţele peste râu au fost rupte. De teamă să nu se declanşeze epidemii, localnicii din Proviţa au fost vaccinaţi azi.

Ploile torenţiale au produs inundaţii şi în 13 localităţi din Argeş. Doi oameni au murit, după ce au fost luaţi de viitură. Autorităţile locale au cerut ajutorul armatei să evacueze oamenii de pe o strada din comuna Bascov , în apropierea unui pod care stă să se surpe.

O ambulanţă care transporta o gravidă în luna a noua a rămas blocată între două comune. Ambulanţa a ajuns într-un şanţ, dar, din fericire nimeni nu a fost rănit. Localnicii au scos salvarea cu ajutorul unui tractor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cod roşu de inundaţii: Doi morţi, localităţi sub ape, sute de sinistraţi