Antena Meniu Search
x

Colega asistentei medicale care a intrat în comă în timpul gărzii: "Până când mai băgăm capul sub nisip?"

O asistentă de la spitalul din Zimnicea este în comă după ce i s-a făcut rău în timpul unei gărzi. Carmen Vătafu, în vârstă de 43 de ani, lucra pe Secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Zimnicea şi a intrat în comă în timp ce se afla la muncă, spre finalul gărzii de noapte.

O asistentă de la spitalul din Zimnicea este în comă după ce i s-a făcut rău în timpul unei gărzi.

Carmen Vătafu, în vârstă de 43 de ani, lucra pe Secţia de Medicină Internă a Spitalului Orăşenesc Zimnicea şi a intrat în comă în timp ce se afla la muncă, spre finalul gărzii de noapte.

Femeia a suferit un anevrism cerebral şi a fost transportată de urgenţă la Bucureşti.

După eveniment, o colegă a asistentei a publicat un mesaj dur pe Facebook

"Privim cum se fac nedreptati si cum suntem neintelesi si solicitati maxim in timpul garzilor, pentru ca suntem putini, pentru ca cei care-ar trebui sa ne inteleaga nu ne iau in seama, privim si tacem. Pana cand si cu ce pret? Si-uite asa asistam neputinciosi cum o colega de-a noastra, din spital, intra in coma in timpul turei de noapte. Pana cand mai bagam capul sub nisip? Si pentru cine? De cate ori am scris cate ceva am primit aprobare doar din partea catorva oameni, prea putini pentru a reusi sa facem lumina, prea putini curajosi si demni. Sa tacem in continuare pe principiul :,,daca eu n-am patit nimic, nu ma intereseaza.''  Mi-e lehamite!  Fetele din spital se lupta cu cate 40 de bolnavi pe tura,nu mai vorbesc de UPU judetean, noi ne zbatem cu cateva ambulante vechi si terminate si facem ture dupa ture sa fie bine. Se stie prea bine cu ce probleme se confrunta sistemul si totusi muncim, muncim pana la epuizare. De ce? Unde sunt banii ? Banii pacientilor pentru medicatie, banii nostri injumatatiti de impozite catre stat, bani pe care-ar trebui sa se cumpere masini, sa se faca angajari, sa se cumpere medicamente. Iertati-ma, sunt incoerenta, probabil, sunt dupa o tura de noapte, incheiata cu o veste urata.  Nu-mi cereti numele fetei, nu asta conteaza, in situatii de-astea toti avem acelasi nume, sau ar trebui sa invatam din asta", a scris colega lui Carmen Vătafu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Colega asistentei medicale care a intrat în comă în timpul gărzii: "Până când mai băgăm capul sub nisip?"