Antena Meniu Search
x

Coloane de maşini pe zece kilometri la intrarea în ţară prin Vama Nădlac II. Se stă două ore la control

Sute de autoturisme aşteaptă în jur de două ore şi jumătate pe autostrada pan-europeană pentru a intra în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, formându-se o coloană de aproximativ zece kilometri pe teritoriul Ungariei.

Coada de mașini la Vama Nădlac II
Coloane de maşini pe zece kilometri la intrarea în ţară prin Vama Nădlac II. Se stă două ore la control - Hepta

Sute de autoturisme aşteaptă în jur de două ore şi jumătate pe autostrada pan-europeană pentru a intra în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, formându-se o coloană de aproximativ zece kilometri pe teritoriul Ungariei. Autorităţile recomandă evitarea acestui punct de control, unde şi pe sensul de ieşire din ţară se aşteaptă aproximativ o oră.

Vămile din vestul ţării sunt din nou aglomerate, sâmbătă, atât din cauza tranzitului turistic specific weekend-ului, cât şi pentru că mii de români care lucrează în afara ţării se întorc acasă în vacanţă.

În PTF Nădlac II sunt coloane foarte mari pe ambele sensuri, însă la intrarea în România se aşteaptă aproximativ două ore şi jumătate pentru control. Pe autostrada pan-europeană, pe teritoriul Ungariei, coloanele de maşini sunt formate pe aproximativ zece kilometri, deşi verificarea documentelor se face pe şapte artere rutiere, faţă de patru în mod obişnuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Coloane de maşini pe zece kilometri la intrarea în ţară prin Vama Nădlac II. Se stă două ore la control