Video

Competiție dedicată femeilor din antreprenoriat, în România. Se oferă premii în valoare totală de 350.000 de euro

De Cristina Oprea.
Publicat: 04.05.2021, 17:50.
Actualizat: 04.05.2021, 17:51

S-a dat startul unei competiţii inedite, care este dedicată femeilor din antreprenoriat. Concursul, organizat de Comisia Europeană, pune la bătaie premii de 350 de mii de euro. 

Pentru departajare se evaluează cât de inovator este produsul/serviciul oferit de o companie care are la cârma sa o femeie antreprenor. Contează și impactul asupra comunității si ce soluții au fost găsite la anumite probleme sau provocări de natură economică sau socială.

Sunt acceptate proiecte inovatoare din orice domeniu

Citește și:

Pot fi trimise proiecte inovatoare din orice domeniu, important este să aiba la bază și o cercetare științifică și tehnologică.

În competiție pot fi înscrise una sau mai multe femei din cadrul unei companii, cu o vechime mai mare de 2 ani pe piață. Candidatele din categoria „inovatoare la începutul carierei” trebuie să aibă până în 30 de ani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.