Antena Meniu Search
x

Video Concediu medical pentru delfinul Chan Chan. Mamiferul ar fi înghiţit un corp străin, iar acum va ajunge în grija specialiştilor

Scurtă pauză de la spectacole pentru delfinul Chan Chan de la Delfinariul din Constanţa. Pentru că exista suspiciunea că a înghiţit un corp străin, medicii au decis să-i facă mai multe analize. Aşa că deocamdată iubitul mamifer se odihneşte până îşi va reveni complet.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 20:54

Vezi și

După o vară plină de showuri, delfinul Chan Chan, îndrăgit de toţi vizitatorii de la Delfinariul din Constanţa, are nevoie de o pauză medicală. "Vă daţi seama că suferă şi ei, obosesc şi pe fondul ăsta dezvoltă tot felul de patologii. În timpul showurilor, oamenii mai aruncă diferite obiecte, copiii acadele, le mai scapă câte o cheie, aruncă cu o monedă şi tot timpul există suspiciunea de ingestie de corp străin", spune Constantin Ifteme, medic veterinar.

În ajutorul delfinului a venit şi o echipă de medici specialişti din Bucureşti. Nu e prima dată când li se cere ajutorul. Au făcut mai multe investigaţii medicale. "O să aflăm rezultatele în următoarele zile, pentru că i-am luat tot felul de analize. Noi am făcut şi tratament azi, l-am hidratat, i-am introdus medicamente endoscopic", a adăugat medicul.

Delfinul Chan Chan a lipsit din spectacolul de azi şi va lipsi şi săptămâna viitoare, însă medicii sunt optimişti şi spun că se va face bine repede şi va reveni în bazin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Concediu medical pentru delfinul Chan Chan. Mamiferul ar fi înghiţit un corp străin, iar acum va ajunge în grija specialiştilor