Antena Meniu Search
x

Concert susţinut pentru Maria Vulcu, una dintre victimele din Colectiv

O trupă de jazz a unui liceu de muzică şi arte plastice din Deva a renăscut ca un gest-omagiu pentru una dintre victimele din clubul Colectiv. Mai exact, pentru Maria Vulcu, o tânără arhitectă care a murit în noaptea incendiului.

Vezi și

 O trupă de jazz a unui liceu de muzică şi arte plastice din Deva a renăscut ca un gest-omagiu pentru una dintre victimele din clubul Colectiv. Mai exact, pentru Maria Vulcu, o tânără arhitectă care a murit în noaptea incendiului şi care terminase liceul de muzică din Deva. Foştii profesori şi colegi nu au uitat-o. Pentru ea, au refăcut trupa care s-a destrămat acum 15 ani şi tot ei i-au dedicat aseară un concert.

Primul concert al trupei Seven Wings, după multă vreme, s-a ţinut în liceu. A fost dedicat, în întregime, Mariei Vulcu, fostă elevă a şcolii şi unul dintre numele de pe lista neagră a incendiului din Colectiv. Liderul trupei i-a fost profesor tinerei.

Fostul profesor al Mariei a refăcut cu actuali elevi ai liceului trupa de jazz, după 15 ani de când s-a destrămat. Din vechea formaţie au mai rămas liderul şi toboşarul.

Deşi a terminat un liceu de muzică, Maria a mers mai departe cu arhitectura. Terminase Facultatea din Timişoara, iar de doi ani avea cabinetul ei. A fost printre primele victime scoase din Colectiv. A murit la 29 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Concert susţinut pentru Maria Vulcu, una dintre victimele din Colectiv