Antena Meniu Search
x

La 12 ani, are "Vocea Magică"! Trofeul concursului Magic Voice by Bibi şi-a găsit câştigătorul printre cele mai bune voci din România

De la copii de 5 ani şi până adolescenţi ajunşi la vârsta majoratului - toţi au urcat pe scena din Grădina Valorilor. Melodii celebre au răsunat în difuzoare. Cel mai bun dintre concurenţi a plecat acasă cu marele trofeu. Dar toţi participanţii au primit premii.

Vezi și

De la copii de 5 ani şi până adolescenţi ajunşi la vârsta majoratului - toţi au urcat pe scena din Grădina Valorilor. Melodii celebre au răsunat în difuzoare. Cel mai bun dintre concurenţi a plecat acasă cu marele trofeu. Dar toţi participanţii au primit premii.

Rând pe rând, peste 30 de concurenţi au urcat pe scenă. De la mic la mare au vrut să facă spectacol şi să demonstreze cât sunt de talentaţi.

DARIA, concurentă MAGIC VOICE:

Am venit la concurs să dau tot din mine, să le arăt că sunt foarte talentată!

ALEXIA, concurentă MAGIC VOICE:

Am venit aici pentru a cânta şi pentru a încânta lumea. Mă ajută pentru a îmi dobândi mai mare încredere în mine şi pentru a cânta mai bine.

CARINA, concurentă MAGIC VOICE:

Am vrut să îmi încerc norocul, eu nu am practicat niciodată canto, prietenii şi părinţii mi-au zis că am ceva voce şi am zis să încerc.

Juriul nu a avut o misiune uşoară. Pus în faţa atâtor puşti talentaţi, a fost nevoit să aleagă un singur câştigător.

GABRIELA IONIŢĂ, actriţă:

Ne va fi foarte greu să jurizăm, pentru că au venit voci extraordinar de bune. Au venit şi din alte oraşe, asta înseamnă că este un concurs cu un ecou foarte mare, de care s-a auzit în toată ţara.

La numai 12 ani, Andrei a reuşit să îi cucerească pe toţi membrii juriului.

ANDREI, câştigătorul MAGIC VOICE:

Mă simt bine, e foarte frumos trofeul, a fost foarte frumoasă şi organizarea şi locul unde s-a desfăşurat evenimentul. Este bine să participi în concursuri de genul pentru a îţi dezvolta propriile abilităţi.

Concursul a fost organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cu participarea tinerei speranţe a muzicii româneşti - Bianca Lixandru, care s-a remarcat încă de la vârsta de 6 ani. Anul trecut, Bianca a lansat piesa "Ciocolata" care a avut un succes de proporţii în mediul on-line - peste 26 de milioane de vizualizări.

BIANCA LIXANDRU, artist:

Mă bucur tare mult că s-a făcut acest festival, mă bucur că fac parte din el. Mă bucur că Fundaţia Dan Voiculescu dă şansa unor noi talente de a se afirma, de a îşi arăta ambiţia şi talentul pe care îl au, mă bucur tare mult să fiu aici şi e o mare onoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La 12 ani, are "Vocea Magică"! Trofeul concursului Magic Voice by Bibi şi-a găsit câştigătorul printre cele mai bune voci din România