Antena Meniu Search
x

Conditii de lux in loc de all inclusive, noua strategie a hotelierilor

Orice resort sau hotel de patru stele este dotat cu piscina, sala de fitness, spa, sauna si loc de joaca pentru copii. Camerele s-au transformat in apartamente cu bucatarie proprie, iar masa si distractia sunt incluse in pret

Vezi și

Din camera, clientii se pot bucura de conditii bune si de privelistea extraordinara. Cu vedere la mare si cu o gradina amenajata cu hamacuri si piscina, hotelul este unul din cele mai luxoase din Eforie Nord. Si daca nu sunt suficiente conditiile de cazare, hotelierii se gandesc sa-i convinga pe turisti organizind croaziere pe mare si seri speciale. Pretul porneste de la 95 de euro in aceasta perioada.

In celalalt capat al litoralului, la Mamaia, sezonul 2013 se anunta la fel de incins. “Avem un sezon pe care noi il preconizam sa ajunga la peste 90 la suta grad de ocupare, avand in vedere solicitarile”, a declarat directorul operational Ioana Bosanceanu.

Situat la doar 150 de metri de plaja, resortul acopera o suprafata de aproximativ 100.000 de metri patrati si asigura peste 1.200 de locuri de cazare in 420 de apartamente. Cu dormitor, living, baie cu cada, bucatarie utilata si mobilata, plus o terasa cu vedere la mare. “Facilitatile pe care le oferim sunt create in mod special pentru copii: pisicine, locuri de joaca, echipe de animatie si de entertaiment care se ocupa pe timpul vacantei de micutii din aceste familii”, a mai spus Ioana Bosanceanu.

Si pentru ca adultii sunt cei care platesc, nu au fost neglijati nici ei. Preturile sunt si ele pe masura: de la 300, 400 de euro si pot ajunge la 1.000, 1.400 de euro, sapte nopti de cazare cu toate facilitatile incluse.

Chiar daca preturile sunt mari, astfel de unitati de cazare incep sa se apropie foarte mult de resorturile din strainatate, iar in curand hotelierii vor lua in considerare si variantele de all inclusive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Conditii de lux in loc de all inclusive, noua strategie a hotelierilor