Antena Meniu Search
x

Video Condiţiile de schi sunt atât de bune, încât schiorii nu mai ţin cont de reguli. Accidentele s-au înmulţit, 147 de persoane au avut nevoie de îngrijiri

Staţiunile de schi sunt atât de aglomerate, încât s-au înmulţit accidentele pe pârtie. Salvamontiştii din toată ţara au salvat 147 de persoane în ultimele 24 de ore. În Poiana Braşov au fost, într-o singură zi, cele mai multe accidente din ultimii ani. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 12.02.2023, 14:30

Vezi și

Cu zăpadă foarte frumoasă sunt pârtiile. Este un strat de aproximativ 10 cm, nou nins, în noaptea care s-a încheiat pe pârtiile amenajate din Masivul Postăvaru. Este zăpadă foarte bună şi vizibilitate foarte bună, asta înseamnă că mulţi dintre practicanţii sporturilor de iarnă navighează cu viteză pe pârtii, iar asta nu poate să însemne decât un număr foarte mare de accidente.

Nu mai puţin de 23 de accidente au avut loc, în 23 de cazuri au intervenit salvamontiştii serviciului din Poiana Braşov. 24 de persoane au avut nevoie de asistenţă în aceste 23 de accidente. A fost vorba despre intervenţii de natură ortopedică. În toată ţara, în 24 de ore au fost nu mai puţin de 147 de intervenţii. Cauzele sunt legate de faptul că pârtiile sunt foarte bune şi atunci mulţi dintre practicanţii sporturilor de iarnă uită de reguli şi de recomandările privind circulatul cu viteză adaptată la aceste condiţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Condiţiile de schi sunt atât de bune, încât schiorii nu mai ţin cont de reguli. Accidentele s-au înmulţit, 147 de persoane au avut nevoie de îngrijiri