Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Confesiunea unui medic chirurg după ce a tratat victimele incendiului

Un medic chirurg plastician de la Spitalul Universitar, martor la suferințele unora dintre victimele incendiului din Club Colectiv, dezvăluie că a avut parte de cea mai grea gară din experiența sa și lansează un apel către autorități

de Redactia Observator

la 31.10.2015 , 23:39

Un medic chirurg plastician de la Spitalul Universitar, martor la suferințele unora dintre victimele incendiului din Club Colectiv, dezvăluie că a avut parte de cea mai grea gară din experiența sa și lansează un apel către autorități nu doar să afle cine se face vinovat de această dramă, dar și să acționeze pentru ca astfel de tragedii să nu nu se mai întâmple niciodată.  

"M-am întors acasă după cea mai grea garda din experienţă mea de medic chirurg. Asta noapte am coordonat garda Secţiei de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă. Mi-e greu să scriu, după suferinţă pe care am văzut-o în ultimele ore. Poveşti de viaţă întoarse ori distruse din cauza iresponsabilităţii şi a corupţiei. Imaginile nu pot surprinde tot iureşul ultimelor ore, emoţia dar şi determinarea pe care le-am simţit în lupta noastră cu chinurile lor. Respir şi acum din fumul pe care l-au adus odată cu ei.

Am avut alături de mine, în ultimele 32 de ore, colegi inimoşi. Unii dintre ei au răspuns apelului de noapte şi au venit de acasă. Împreună am încercat să facem tot ce am putut pentru cei 24 de tineri ajunşi la noi. Au vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani. Tineri, prea tineri pentru ce au trăit.

Articolul continuă după reclamă

Mulţi au arsuri majore pe corp, arsuri ale cailor respiratorii şi intoxicaţi cu monoxid de carbon şi au necesitat intervenţii chirurgicale”, a punctat medicul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Confesiunea unui medic chirurg după ce a tratat victimele incendiului